Sjuka spel som gått in

Jag har spelat på många konstiga spel i mina dagar. Det är ren gambling. Men jag tror inte att jag kan nämna ett enda som var riktigt sjukt som faktiskt gått in. Jo kanske en gång när jag spelade på att Nicklas Bendtner skulle bli första målskytt i en match.

Jag fick sju gånger pengarna på spelet och vann 700 spänn på mina satsade hundring efter blott två minuter. Det glömmer jag aldrig. Men det finns andra som fått in betydligt större bedrifter. Här är ett par:

Mike som vann en 15-ling

Har du någonsin provat att spela kombinationsspel? Det har jag. Och om du också har gjort det så vet du hur svårt det är att veva in en femling, sexling eller sjuling. Alltid är det något spel som inte går hem och så sitter man där med ett jättespel som bara nästan gick in. Tänkt dig nu att du spelar på 15 olika matcher och att varenda en går in. Det är det som en takläggare vid namn Mike Gibbs gjorde. Han fick oddset 1 666 666 gånger pengarna och satte ungefär 30 pence. När han vevade in det spelet så vann han 500 000 brittiska pund. Det är alltså ungefär 5.7 miljoner svenska kronor.

Han som spelade på Xabi Alonsos långskott

En kille spelade under året 2005 på att Xabi Alonso som vid dåtiden spelade i Liverpool skulle göra mål från egen planhalva någon gång under säsongen. Han spelade för 200 brittiska pund och fick 125 gånger pengarna på det spelet. jag tycket faktiskt att det låter som ett ganska snålt odds, men det tyckte uppenbarligen inte han. Paddy Power som var spelbolaget som ställde ut oddset kommenterade i efterhand att de trodde att det var deras enklaste 200 punden intjänat någonsin. Men de fick äta upp det där och betala ut 25 000 pund till spelaren. Letar du efter möjligheter för sjuka spel med sjuka odds likt de som jag tagit upp ovan så är http://gambling.mn/ ett hett tips!