Ibland får man boostade odds

Boostade odds är när man får spela på spel med ett förhöjt odds. Betsafe har till exempel ett samarbete med Manchester City. De är sponsorer till det engelska fotbollslaget och erbjuder sina kunder boostade odds på deras matcher ibland.

Om du till exempel för 2.10 gånger pengarna på att Manchester City ska vinna hemma mot Everton så kanske Betsafe är lite bussiga och bjuder på 3.10 gånger pengarna på samma spel. Det är ett boostat odds. I ovanstående exempel så får man ett ganska bra boostat odds. Men ibland kan man få absurt bra odds när ett spelbolag kör med en kampanj med boostade odds.

Jag såg till exempel att spelbolaget Coral körde med ett helt sjukt boostat odds på Manchester Uniteds hemmamatch mot Feyenoord den 24 november 2016. I vanliga fall så skulle man fått ett odds på 4/11 vilket motsvarar ungefär 1.36 gånger pengarna. Det låter ju rimligt. Men så gav Coral under den här tiden inför matchen ett boostat odds från 4/11 till 28/1 vilket alltså är 28.00 gånger pengarna. Man kunde dock inte sätta hur mycket som helst utan man fick bara sätta ett brittiskt pund. Men 28 pund är fortfarande en hel del pengar.

I dagens växelkurs är det mer än 320 kronor! Det är knappas varje dag som man får ett sådant här enormt boostat odds som man fick hos Coral. Men det händer ibland och om man orkar så är det en bra idé att hålla sig framme och hugga på den här typen av erbjudanden. Man måste dock vara beredd på att registrera sig på en rad olika spelbolag och också vara bekväm med att sätta in pengar på dem (oftast). Mitt tips är att använda sig av en e-plånbok som brukar underlätta insättningar och uttag. Det är i alla fall min egen erfarenhet.